Nastop Rdečega Križa in Dramske skupine Žar Predhodna objava Tretji rojstni dan Naslednja objava Miklavž prinaša veselje...

Nastop Rdečega Križa in Dramske skupine Žar

Praznično vzdušje v Pristanu so v torek 11. decembra popestrili predstavniki Rdečega Križa Ajdovščina, v sredo 12. decembra pa ga je nadgradil nastop Dramske skupine Žar.

V torek, 11. decembra, so Center Starejših Pristan obiskali predstavniki Rdečega Križa Ajdovščina, ki so stanovalcem pripravili kulturni program in jih obdarili s predprazničnim sladkim kruhom. Stanovalci so prisluhnili recitacijam, ki so jih pripravili mladi kulturniki, ter zvokom klavirske harmonike, in violine. Skupaj z Lucijo Lozar – Lučko pa so stanovalci poleg ljudske Poslušajte vsi ljudje, zapeli še nekaj znanih predbožičnih pesmih. Stanovalci Pristana so se ob koncu posladkali s piškoti, ki so jih spekli prostovoljci Rdečega Križa.

 

Praznično vzdušje se je v Pristanu stopnjevalo v sredo, 12. decembra. Dramska skupina Žar, ki deluje v okviru Društva MOST – univerze za 3. življenjsko obdobje, je stanovalcem uprizorila predstavo Kako je nastalo božično drevo.