Kostanjev Piknik Predhodna objava Izlet zaposlenih Naslednja objava Radi pišemo z roko

Kostanjev Piknik

V četrtek smo se družili na kostanjevem pikniku. Bilo je zelo lepo, o čemer pričajo tudi nastale fotografije. Pričakovanja stanovalcev, ki so se v celoti izpolnila, pa si lahko preberete v zapisu, ki so ga stanovalci ustvarili na delavnici Radi pišemo z roko en dan prej.

Danes smo se dobili v Vipavi, da bi pisali z roko. Nekatere gospe pišejo pisma prijateljicam in sorodnikom, druge pa pišemo zapis po nareku. Gospa Dragomira (Dragica) piše “prosto po Prešernu”.

Danes ni z nami nobenega fanta. Zvonko je šel malo na svež zrak.

Letošnji oktober je zelo sončen in topel. Listje se je obarvalo v različne jesenske barve. To je nekaj izrednega in nenavadnega. Veselimo se nabiranja kostanja in jutrišnjega kostanjevega piknika. Verjetno bomo imeli nekaj programa. Naša voditeljica gospa Mojca je že vse pripravila. Poleg kostanja nam bodo postregli s pečenimi jabolki, domačim moštom in drugimi dobrotami, na voljo pa bo tudi sok in kozarček vina.

Zraven spada tudi ples in dobra volja. Imamo posebno dobrega plesalca gospoda Zvonka. Komaj čakamo, da ga vidimo plesati.

Stanovalke Centra starejših Pristan