Prosto delovno mesto: RAČUNOVODJA– M/Ž
STATUS RAZPISA: ZAPRT

Potrebni pogoji:
Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja)

Opis:

Pripravljanje podatkov in analiz za planiranje dejavnosti zavoda, sodelovanje pri pripravi in izdelavi finančnih načrtov in letnih poročil, priprava knjigovodskih listin, vodenje glavne in pomožnih knjig, pomoč pri obračunavanju plač in drugih izplačil, obračun prehrane in dejavnosti, izdajanje računov, zahtevkov, ažurno spremljanje predpisov s področja računovodskih, davčnih in ostalih predpisov, kontrola računov pred izplačilom, priprava poročil po nalogu direktorja.

Vabimo vas, da se pridružite naši ekipi sodelavcev, ki med seboj sodeluje, si pomaga in skrbi za dobro počutje na delovnem mestu. Delo poteka v sodobno opremljeni in moderni stavbi Centra starejših, kjer imajo zaposleni na razpolago vse potrebne pripomočke za svoje delo.

Nudimo ustrezno plačilo z vsemi dodatki in možnost razvoja vašega potenciala. Možno je tudi dolgoročno sodelovanje.
Če imate ustrezno izobrazbo, vsaj 2 leti delovnih izkušenj, organizacijske in komunikacijske sposobnosti, ste odgovorni, samoiniciativni, fleksibilni, samostojni,
odločni, zanesljivi, motivirani in si želite dobrih delovnih pogojev, oddajte prijavno in v kratkem vas bomo povabili na razgovor.

Kraj dela:
Vipava

Kaj pričakujemo:
Vrednote, ki jih pri nas gojimo so: poštenost, delavnost, prilagodljivost, kolegialnost

Dodatne informacije:
Martin Kopatin, direktor zavoda; 041 845 207; martin@pristan.si 

Način prijave:
Če se želite pridružiti našemu kolektivu oddajte svojo prijavo po e-pošti na naslov info@pristan.si