CENTER STAREJŠIH PRISTAN VIPAVA

Obveščamo vas, da so v Centru starejših Pristan Vipava omogočeni obiski stanovalcev pod posebnimi pogoji, ki so objavljeni na www.pristan.si/obiski/.

POMOČ DRUŽINI NA DOMU

Obveščamo vas, da storitve pomoči družini na domu izvajamo nemoteno z ustreznimi zaščitnimi ukrepi.

 


 

CENTER STAREJŠIH PRISTAN VIPAVA

Obveščamo vas, da je Center starejših Pristan Vipava do nadaljnjega zaprt za vse obiskovalce. Razlog zaprtja je vdor virusa med stanovalce Centra in zaposlene. Dne 5.7.2020 ob 8:00 imamo okužene 4 stanovalce in 5 zaposlenih.

V Centru smo sprejeli dodatne ukrepe za zajezitev prenosa okužbe med stanovalci in zaposlenimi. Sodelujemo z epidemiologom, NIJZ in ostalimi strokovnjaki.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

CENTER STAREJŠIH PRISTAN VIPAVA

Obveščamo vas, da bodo od 1.6.2020 sproščeni nekateri ukrepi v povezavi z obiski v Centru starejših Pristan Vipava. Obiski se izvajajo po navodilih, ki so objavljena na naslednji povezavi.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

POMOČ DRUŽINI NA DOMU

Vse uporabnike pomoči družini na domu in njihove svojce obveščamo, da bomo od 17.03.2020 do preklica pomoč izvaljali samo v nujnih primerih. Vse nenujne storitve smo, skladno z  navodili pristojnih služb v zvezi s preprečevanjem širjenja okužbe s koronavirusom, odpovedali.

Za morebitne dodatne informacije se lahko obrnete na naše kontaktne številke.


CENTER STAREJŠIH PRISTAN VIPAVA

Obveščamo vas, da bodo od 6.5.2020 ponovno dovoljeni obiski v Centru starejših Pristan Vipava. Obiski se bodo izvajali po navodilih, ki so objavljena na naslednji povezavi.

___________________

 

Vlada RS je dne 30.04.2020 odpravila ukrep splošne prepovedi obiskov v domovih za starejše. O nadaljnji omejitvi obiskov se odloča vsak dom posebej. Pripravljena so tudi priporočila in omejitve v zvezi z obiski v prihodnje.

Obveščamo vas, da v Centru starejših Pristan Vipava ostaja prepoved obiskov še vedno v veljavi. Pričakujemo, da bomo obiske pod posebnimi pogoji omogočili po 5.5.2020, o čemer bomo svojce pravočasno obvestili.

 

V Centru starejših Pristan Vipava želimo čim bolj omejiti možnosti vnosa koronavirusa med stanovalce. Zato skladno z navodili ministrstva PREPOVEDUJEMO kakršnokoli vnašanje katerihkoli izdelkov iz zunanje okolice (hrana za stanovalce, rože, oblačila…). Svojce prosimo, da se navodil dosledno držijo.
Hvala za razumevanje.

 

Obveščamo vas, da so zaradi povečanega števila virusnih obolenj OBISKI v Centru starejših Pristan Vipava od 26.02.2020 dalje PREPOVEDANI!

Svojce stanovalcev in vse obiskovalce prosimo, da zaradi svoje varnosti in varnosti stanovalcev PREPOVED OBISKOV STROGO UPOŠTEVAJO.

Svojcem omogočamo možnost video pogovora s stanovalci preko Skype-a. V zvezi s tem se lahko svojci stanovalcev obrnete na go. Klavdijo na številko 031 398 640.

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 031 398 640 ali 051 614 989.

Prepoved obiskov velja do preklica.