Komunikacija s stanovalci

Spoštovani svojci naših stanovalcev!

Obveščamo vas, da smo skladno s priporočili Ministrstva za zdravje in NIJZ sprejeli določene ukrepe pri vsakodnevnih aktivnostih za stanovalce v Centru starejših Pristan. Vse aktivnosti se izvajajo po posameznih oddelkih (fizioterapija, delovna terapija, prostočasne aktivnosti…), stanovalcem omogočamo gibanje na prostem v okolici centra, domski bar ostaja zaprt. Poskrbimo tudi, da gremo stanovalcem v trgovino in jim dostavimo vse potrebno. V primeru, da jim svojci želite prinesti nujne stvari, lahko to storite v dogovoru s socialno delavko. Glede na dane razmere se trudimo, da bi stanovalci čim manj občutili omejitve, ki so trenutno v veljavi.

Za komunikacijo z vašimi svojci omogočamo telefonske klice, video klice in povezavo preko Skypa. Zaradi lažje organizacije kontaktov, se je za obe vrsti komunikacije potrebno predhodno dogovoriti.

TELEFONSKI KLICI IN VIDEO KLICI potekajo ob naslednjih terminih:

Od ponedeljka do petka: 9:00 – 10:30 in 13:45 – 14:15

Ob sobotah, nedeljah in praznikih: 9:00 – 10:30 in 12:30 – 14:15

 

SKYPE POVEZAVA je mogoča v naslednjih terminih:

Torek, četrtek, sobota, nedelja: 11:30 – 12:00

Za klice, video klice in Skype komunikacijo se je potrebno najaviti vsaj en dan prej od ponedeljka do petka na 05 3687756. Posamezni klic ali video klic traja do 10 minut, Skype povezava pa do 15 minut.

Trudimo se, da ostajamo zdravi in da je bivanje stanovalcev v teh časih kar se da prijetno. Zahvaljujemo se vam za potrpežljivost in podporo pri našem delu.